снимки Булфото Повече от година панорамната естакадата от Морска гара до

...
снимки Булфото Повече от година панорамната естакадата от Морска гара до
Коментари Харесай

Панорамната естакада на вълнолома във Варна чака повече от година ремонт, който още не е почнал

снимки Булфото 

Повече от година панорамната естакадата от Морска гара до вълнолома остава затворена за ремонт, който още не е почнал. Така варненци и гостите на града от предходната зима до през днешния ден остават лишени от една от най-хубавите гледки към града и залива, напомня Булфото.

Парапетът е мощно корозирал и крие риск за пристигналите да се насладят на красивата панорамна панорама. За поддръжката на оборудването дава отговор Държавното дружество " Пристанищна инфраструктура ". Панорамната площадка на Морска гара е едно от най-посещаваните от туристите места през лятото. Съоръжението обаче се разрушава от години. Бетонната настилка е изронена, а металните парапети са разядени от ръждата и са рискови.



От Държавно дружество " Пристанищна инфраструктура " обявиха, че са оповестили социална поръчка за ремонт на естакадата. Предстои избор на реализатор. Никой обаче не се ангажира с съответни периоди. А това значи, че и това лято едно от атрактивните места във Варна ще има неприветлив тип.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР